Berkum Buurttafel, vrijdag 19 januari – gezellig samen eten!

Beste buurtgenoten,

Op vrijdag 19 januari nodigen we jou van harte uit voor een onvergetelijke avond bij de Berkum Buurttafel in de gezellige setting van Wijkcentrum de Weijenbelt aan de Campherbeeklaan 82.

Dit is het begin van een nieuw initiatief waarbij we de kans grijpen om samen te komen, te genieten van elkaars gezelschap en heerlijk te eten. In een warme en sfeervolle ambiance staat er een uitgebreid winterkostbuffet voor je klaar, bestaande uit maar liefst drie verrukkelijke stamppotten: zuurkool, boerenkool en hutspot. En alsof dat nog niet genoeg is, worden deze lekkernijen geserveerd met rookworst, schweine hakse en een overheerlijke gehaktbal. En voor de liefhebbers is er ook jus met spekjes, zilveruitjes en piccalilly. Voor de vegetariërs onder ons wordt uiteraard gezorgd voor een smakelijke vegetarische variant.

De inloop begint om 16.30 uur, waarbij je de gelegenheid hebt om rustig binnen te komen en alvast te genieten van de gezelligheid. De locatie is Wijkcentrum de Weijenbelt aan de Campherbeeklaan 82, een plek waar buurtgenoten samenkomen en herinneringen worden gemaakt.

De kosten voor deze culinaire ervaring bedragen €15,00 per persoon, die vooraf te voldoen zijn. Om zeker te zijn van een plekje aan tafel, vragen we je vriendelijk om je aan te melden vóór 10 januari 2024 via bedrijfsleider@deweijenbelt.nl
Je krijgt na aanmelding een bevestigingsmail met daarin de gegevens voor de betaling.

Na het buffet staat er bovendien een kopje koffie of thee voor je klaar, verzorgd door de gastvrije mensen van de Weijenbelt. We kijken ernaar uit om samen met jou een gezellige avond te beleven bij de Berkum Buurttafel. Tot dan!

Met hartelijke groet,

Team van de Weijenbelt
& Theo van der Stouwe van Catering & Verhuur Zwolle

Meld je hier aan:

  Uw naam (verplicht)


  Datum

  jan 19 2024
  Verlopen!

  Tijd

  16:30

  Locatie

  De Weijenbelt
  QR code

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *