Berkum

Zwolse Historische Vereniging presenteert tijdschrift over Berkum

Ontdek de betoverende geschiedenis van Berkum!

Dompel jezelf onder in de rijke historie van onze geliefde Zwolse wijk met het nieuwste exemplaar van het Zwols Historisch Tijdschrift. Als trotse inwoner van Berkum, wil je deze unieke kans niet missen om jouw buurt vanuit een verrassend perspectief te bekijken.

Verken het verleden van Berkum als nooit tevoren! Van de vroegste dagen tot de meest gedenkwaardige gebeurtenissen van de vorige eeuw, het tijdschrift onthult verbazingwekkende verhalen en feiten die je nergens anders zult vinden.

Dit themanummer onthult de verborgen schatten van Berkum, met speciale aandacht voor adembenemende locaties zoals Bergklooster en Campherbeek. Duik in de geschiedenis van de lokale horeca, ontdek de rol van kerken tijdens cruciale momenten en beleef de impact van oorlog op onze gemeenschap.

Ontdek de waterwegen die Berkum doorkruisen, inclusief de betoverende verlaten in de Nieuwe Vecht. Het tijdschrift neemt je mee op een reis langs al het water dat van en naar Berkum stroomt, waardoor je een dieper begrip krijgt van de unieke band tussen de wijk en haar omgeving.

Noteer in je agenda: op dinsdag 19 december om 19.30 uur wordt het eerste exemplaar van dit buitengewone themanummer officieel onthuld in de Weijenbelt. We nodigen elke Berkumer uit om deel te nemen aan deze bijzondere bijeenkomst en samen te genieten van de prachtige verhalen die onze wijk vorm hebben gegeven.

Mis deze unieke gelegenheid niet om de geschiedenis van Berkum te vieren en te delen! Kom samen en ontdek de fascinerende verhalen die onze gemeenschap hebben gevormd. Tot dan!

Datum

dec 19 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:00
QR code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *