Kinderschilder Workshop

Ontdek de creatieve wereld met Kinderschilder Workshop door Margaretha Leskens!

Beste ouders van Berkum,

🌈 Zijn jullie op zoek naar een leuke en leerzame activiteit voor jullie kinderen? Laat ze dan de magie van kunst ontdekken met de Kinderschilder Workshop, georganiseerd door de getalenteerde kunstenares Margaretha Leskens! 🖌️✨

👩‍🎨 Margaretha staat bekend om haar inspirerende aanpak, waarbij kinderen spelenderwijs hun creativiteit ontwikkelen en tegelijkertijd plezier hebben. De workshop biedt een veilige en gezellige omgeving waarin kinderen hun verbeeldingskracht kunnen laten bloeien.

🌟 Waarom deelnemen aan de Kinderschilder Workshop?

  • 🎨 Creatieve ontwikkeling bevorderen
  • 👫 Sociale interactie met leeftijdsgenoten
  • 🌈 Plezier hebben met kunst en expressie
  • 👩‍🏫 Deskundige begeleiding door Margaretha Leskens

Alle vrijdagmiddagen van 1 maart tot en met 5 april, van 16:00 tot 17:00 uur. Kosten voor 6 lessen zijn € 65,- en dat is inclusief materiaal.

Hoe aanmelden? Stuur een privébericht naar Margaretha Leskens of laat hieronder een reactie achter om deel te nemen aan deze boeiende workshop. De beschikbare plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Help ons de creativiteit van onze jonge talenten te ontketenen. Deel dit bericht met andere ouders in Berkum en laten we samen een kleurrijke en inspirerende ervaring creëren voor onze kinderen! 🌈👧👦

Heb je vragen of aanmelden? Neem contact op met Margaretha Leskens: mcleskens@gmail.com of bel 06-33697337.