Alcoholsticker 18 Jaar

Geen alcohol <18

Beste mensen,

Zoals jullie weten is  het nuttigen van alcohol door personen onder  de 18 jaar niet toegestaan. Tijdens het gezellige, zeer geslaagde Paasschieten in de Weijenbelt van afgelopen weekend heeft het personeel van de Weijenbelt helaas twee volwassenen moeten aanspreken wegens het als volwassenene ophalen van alcoholische  consumpties die vervolgens werden doorgegeven aan personen onder 18 jaar. Bij toeval was er vlak daarna politie aanwezig ( geluidshinderklachten buiten de Weijenbelt o.a. vuurwerk) die dit ook geconstateerde waarna het personeel van de Weijenbelt, als verantwoordelijken, daar op werden aangesproken.

Voor de duidelijkheid: voor de Gemeente Zwolle kan dit aanleiding zijn om de Weijenbelt ( tijdelijk) te sluiten. Niemand wil dat op zijn geweten hebben, toch?

Voorzitter Stichting Exploitatie Weijenbelt  a.i.

John Vullers