Marco & Hanneke

Wisseling van de wacht in de Weijenbelt

Na ruim 10 jaar besluit bedrijfsleider Marco Baan dat het mooi is geweest. Marco gooit het roer om en zet zijn loopbaan in een totaal andere richting voort. De veranderingen in de privésfeer en zijn groeiend enthousiasme rond de renovatieklussen aan zijn huis in Frankrijk zetten hem aan tot dit besluit. Per 1 september start Marco een BBL-opleiding, waarmee hij zijn renovatiewerkzaamheden omzet van hobby naar werk. Het was voor het bestuur van de Stichting Exploitatie Weijenbelt onverwacht, maar we begrijpen zijn keuze. Per 1 augustus 2021 vertrekt Marco.

De 10 jaar Weijenbelt van Marco zijn bepaald niet geruisloos verlopen. Hij ondersteunde, samen met zijn team, vele activiteiten. Zo kijken we samen onder andere terug op mooie (carnavals)feesten, Oranjeweken, zang-, dans- en bridgeavonden etc. Evenementen en activiteiten die op meer dan voortreffelijke wijze zijn georganiseerd. In het van “rode cijfers” – waar we zo’n 10 jaar geleden mee startten – na slechts 5 jaar op een positief resultaat uitkomen, is mede door Marco zijn bijdrage gelukt. Waarvoor onze dank! We kijken terug op een bijzondere tijd en zijn er zeker van dat we hem gaan missen. Wij wensen Marco, zowel qua werk als privé, een hele mooie verdere toekomst!

Als bestuur zijn wij bijzonder blij dat we erin geslaagd zijn om per 1 juli 2021 een opvolger te vinden. Met veel plezier verwelkomen wij Hanneke van Kammen als nieuwe bedrijfsleider van De Weijenbelt. Vooreerst is dat voor de periode 1 juli 2021 tot 1 januari 2022. In december evalueren we en overleggen we verder.

Voor een aantal bezoekers is Hanneke geen onbekende. In de periode voor Corona ondersteunde zij regelmatig verschillende Weijenbelt-activiteiten. Horeca is bepaald geen onbekend terrein voor haar, wat voor het bestuur mede een belangrijk aspect is. Marco en Hanneke zijn gestart met de overdracht, waarna Hanneke per 1 juli 2021 Marco’s taken overneemt.

Wij hebben het volste vertrouwen in Hanneke en wensen haar veel succes in deze uitdagende rol!

Bert Boonk
John Vullers

Bestuur Stichting Exploitatie De Weijenbelt