Berkum Blues Night

Kom naar een Geweldig Dubbelconcert met Black Opal Blues en The Boys from the Funny Farm op Zaterdag 11 november!

De Weijenbelt is verheugd om jullie uit te nodigen voor een avond vol muzikale magie met twee fantastische bands: Black Opal Blues en The Boys from the Funny Farm. Bereid je voor op een geweldige muzikale reis die je niet snel zult vergeten!

De deuren van de Weijenbelt zwaaien open om 20.00 uur, zodat je ruim op tijd aanwezig kunt zijn om te genieten van een drankje en je klaar te maken voor een avond vol geweldige muziek.

Toegang:
– € 10,- aan de deur
– Speciale voorverkoopprijs van € 7,50 (Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Weijenbelt of Plato)

Over de Bands:

Black Opal Blues brengt een krachtige mix van blues en rock, doordrenkt met emotie en energie. Deze getalenteerde muzikanten weten het publiek altijd mee te slepen in hun opzwepende ritmes en onvergetelijke gitaarsolo’s. Youtube voorproefje HIER.

The Boys from the Funny Farm staan garant voor een avond vol vrolijke en aanstekelijke muziek. Deze band, met hun unieke mix van genres, zal je doen lachen, dansen en meezingen. Vimeo voorproefje HIER.

Mis deze kans niet om deze geweldige bands live te zien optreden in de Weijenbelt. Zorg dat je je kaarten op tijd bemachtigt, want dit belooft een avond te worden die je niet wilt missen!

Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op zaterdag 11 november voor een onvergetelijke avond vol muziek en plezier. Tot dan!

Datum

nov 11 2023
Verlopen!

Tijd

Zaal open: 20.00 uur
20:30

Locatie

De Weijenbelt
QR code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *