Paasschieten/Kerstschieten

Berkums Paasschieten en sjoelen

Kom allemaal naar Berkums Paasschieten en sjoelen op 23 maart en beleef een avond vol plezier voor jong en oud! In de Weijenbelt staat een gezellige en onvergetelijke zaterdagavond op het programma, en jij bent van harte uitgenodigd om mee te doen aan deze leuke gebeurtenis. Schiet met een pistool of een buks op busjes, kaarten en een draad, test je scherpschuttervaardigheden met een blinde kaart en neem deel aan het speciale 10-kamp voor de jeugd. Er zijn prachtige prijzen te winnen op elke baan, en als extraatje krijgt elke deelnemer bij elke beurt een lot voor onze spectaculaire verloting, met kans op geweldige prijzen!

De prijs per baan is slechts € 1,00 (contant te betalen, dus zorg ervoor dat je voldoende euro’s bij je hebt!), en tijdens het happy hour van 20.00 – 21.00 uur kosten de kaarten zelfs maar € 0,50.

Mis deze kans op plezier en gezelligheid niet! Kom op 23 maart naar De Weijenbelt en maak deel uit van een onvergetelijke avond vol verrassingen. Wees erbij en geniet van het feest!

Datum

mrt 23 2024
Verlopen!

Tijd

20:00 - 20:00

Locatie

De Weijenbelt

Organisator

Wijkvereniging van Berkum
Telefoon
038-4537409
Email
bedrijfsleider@deweijenbelt.nl
Website
http://www.wijkverenigingberkum.nl
QR code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *