Toneelclub Quasi Berkum

Bingo ‘Het Geluk’
Tante Annie komt naar Berkum! 

Toneelgroep Quasi Berkum is een amateurtheatergezelschap onder leiding van Tanja Mensink. Zij spelen in de regel theaterstukken over de wonderlijke wereld van de alledaagse mens. Dit jaar treden zij op in de Weijenbelt te Berkum met de voorstelling Bingo Het Geluk van René Retèl.

Al meer dan 20 jaar organiseert Annie de Bruin wekelijks haar Bingo, geholpen door haar zoon Peter. Zij regeert met strenge hand, maar de mensen voelen zich bij haar thuis. Natuurlijk zijn er grote en kleine prijzen te winnen en beproeven de deelnemers daarom hun geluk. Maar ook immateriële wensen en verlangens vormen onderdeel van deze muzikale Bingo belevenis. Een bonte stoet bingogasten verzamelt zich elke week bij de Bingo van ‘tante’ Annie en ze hebben één ding gemeen: ze zoeken allen het geluk.

Op 31 maart en 1 april 2023 speelt Toneelgroep Quasi Berkum om 20.00u in de Weijenbelt. De zaal gaat open om 19.30u. Een entreekaartje kost €10,-. Kosten voor de loten voor de Bijzondere Bingo (de verloting) kosten €1,- per stuk. €5,- voor 6 loten en €10,- voor 14 stuks. Kaarten moeten voorafgaand aan de voorstelling worden gereserveerd via quasiberkum@gmail.com. U krijgt vervolgens een betaalverzoek gestuurd. Bij voorkeur contant betalen? Meld het bij uw reservering.

Wij wensen u een hele fijne voorstelling en bovendien… heel veel geluk!

Datum

mrt 31 2023
Verlopen!

Tijd

20:00 - 23:00

Locatie

De Weijenbelt

Organisator

Toneelclub Quasi Berkum
Telefoon
+31 6 28269242
QR code