5227245

Vanaf zaterdag 13 november De Weijenbelt vanaf 20.00 uur gesloten!

Vanwege de coronamaatregelen van de overheid sluit de horeca gedurende 3 weken – ingaand op 13 november – om 20.00 uur. De Weijenbelt kiest ervoor om, vanwege deze maatregel, de gehele avond gesloten te zijn. Dit heeft gevolgen voor verenigingen, organisaties en anderen die bij ons gebruik maken van een zaal. Sommige van deze activiteiten verschuiven naar een alternatief moment. De organiserende partij kan u hier over informeren. Enkele informatie geven we u alvast graag mee.

De Berkum Blues Night schuift door naar 12 november 2022. De kaartjes die u kocht blijven geldig.
Het Groot Mannenkoor Zwolle komt de komende 3 weken op zaterdag vanaf 11.00 uur bijeen in De Weijenbelt.

Voor activiteiten overdag zijn wij regulier geopend en kunt u dus terecht voor het huren van een ruimte.